GREENLIFE 2019-10-23T16:23:56+00:00

За нас

Green Life Development & Resorts е инвестиционна компания с 14-годишна история. Тя предлага два основни типа услуги. Единият е продажба на ваканционни имоти, а другият са туристически услуги и настаняване в управляваните от компанията комплекси в Созопол, Банско и Пампорово. Компанията изгражда и продава апартаменти в Созопол и Поморие. Всички строителни проекти са разположени на ключови локации, построени изключително висококачествено с красив дизайн и модерен интериор. Сградите са позиционирани сред висок процент зелени площи, съобразно с разбирането за екологично строителство. Концепцията следва зелената политика на компанията, която включва постоянни грижи за озеленяването и обогатяването на растителните видове. Green Life Development & Resorts подхожда с грижа към опазването на околната среда – ценност, заложена още в името на компанията. Така клиентите и гостите получават една комфортна и красива среда за своята почивка. Green Life Development & Resorts предлага атрактивни ваканционни имоти както за семейна ваканция, така и за инвестиция, тъй като обещават гарантирани доходи от отдаването им под наем.Green Life Development & Resorts е символ на успешния растеж. В своята стратегия дружеството залага на дългосрочно планиране и гъвкавост. Компанията се радва на постоянен ръст дори в годините, когато туристическият пазар търпи сериозен спад. Това стабилно позициониране безспорно е резултат от високото качество на предлаганите услуги и удовлетворените гости и купувачи. Както и балансът между интересите на бизнеса, на купувача и опазването на природата. Green Life Development & Resorts подкрепя различни социални, културни и спортни инициативи. Генерален спонсор е на „Аполония” – празниците на изкуствата в Созопол. Участва и в много значими изложения, сред които „Болгарский дом”, „Салон недвижимости” в Москва, както и на туристически изложения в Лондон, Берлин, Москва и Истанбул.

Мисия и Визия

Green Life Development and Resorts предлага луксозни и функционални ваканционни и жилищни комплекси, разположени в първокласните български ски и морски курорти, които традиционно привличат голям туристически поток и представляват атрактивна и бързоликвидна инвестиция. Теренът, върху който изграждаме всяко едно ваканционно селище, се подбира след внимателно проучване на пазара в съответния сегмент, както и след оценка на инвестиционния потенциал.

Основни цели

Жилищата в нашите комплекси са адресирани към изискванията на клиенти от различни националности и с различни бюджети. При нас могат да намерят подходящ нов дом, както life style инвеститори, които искат едновременно да ползват жилище, но и да го отдават под наем, за да реализират печалба, така и портфейлните инвеститори, които търсят бърза възвръщаемост на сумите, вложени в закупения на зелено имот. Преди завършването на нашите обекти продаваме над 90% от апартаментите, като средно от стартирането на продажбите до завършването на обекта пазарната цена на жилищата в него се увеличава с около 15%. Всичко това в комбинация с нашата коректност и стремеж да удовлетворим изискванията на конкретния клиент ни прави надежден и авторитетен партньор за нашите клиенти и подизпълнители.

Бизнес етика и отговорно гражданско поведение

Green Life Property Development предлага строителен продукт и обслужване на клиентите на най-високо ниво, основната ни цел е да подкрепяме и налагаме бизнес етика. Идентичност на професионални, коректни и стабилни партньори, съблюдаващи висока отговорност и подкрепящи винаги своите клиенти. Съществено място в бизнесетиката на нашата компания заема опазването на красотата на българската природа. Отговорното поведение, което следваме, включва използването на модерна строителна техника, която намалява шума и пази чиста строителната площадка.

В хармония с природата

Всеки наш проект и инвестиция са вдъхновени от красотата на природата и богатството на естествената среда в България. Съблюдаването и уважението на природната цялост са ключови за всеки наш проект. Опазването на околната среда е много повече от цел. Това е дълг и ежедневно усилие. Това е крайъгълният камък на всяка положена основа и всеки построен обект.
Естетиката и използването на една сграда имат дълготрайно въздействие върху средата. В качеството си на инвеститор в областта на недвижимите имоти ние носим нашата отговорност за бъдещето и действаме, съобразявайки се с основния принцип на компанията – „Да създадем бъдещето в хармония с природата”.

Защото да бъдем последователни в действията си е много повече от характер и стил. Да бъдем последователни означава да бъдем себе си и да следваме онази идентичност, която ни е издигнала до лидер в строително-инвестиционния бизнес.

МЕНИДЖМЪНТ

Николай Пехливанов

Основател и собственик на
Green Life Development and Resorts

Николай Пехливанов е собственик на групата Green Life Development and Resorts, част от която са строително-инвестиционната компания „Green Life Development and Resorts“, както и „Green Life Resorts“, специализирана в управлението на туристически услуги.

Йордан Куванджиев

Изпълнителен Директор на Green Life Resorts

Йордан Куванджиев се присъединява към екипа на Green Life Resorts през 2016 година. Преди да се пресъедини към екипа на компанията е заемал различни длъжностти в областта на туризма и хотелското настаняване.

В Green Life Resorts той отговаря за развитието на хотелския бизнес на компанията, включващ морското бижу Green Life Beach Resort Sozopol , Green Life Resort Bansko, както и Green Life Family Apartments Pamporovo. Освен управлението на комплексите, в ресора му попада и Орко – компания за управление на имоти, част от Green Life Development and Resorts. Йордан Куванджиев е завършил „Хотелски мениджмънт“ в Университета в Портсмут.