GREENLIFE 2020-08-06T14:47:44+00:00

За нас

Green Life Development & Resorts е инвестиционна компания с 14-годишна история. Тя предлага два основни типа услуги. Единият е продажба на ваканционни имоти, а другият са туристически услуги и настаняване в управляваните от компанията комплекси в Созопол, Банско и Пампорово. Компанията изгражда и продава апартаменти в Созопол и Поморие. Всички строителни проекти са разположени на ключови локации, построени изключително висококачествено с красив дизайн и модерен интериор. Сградите са позиционирани сред висок процент зелени площи, съобразно с разбирането за екологично строителство. Концепцията следва зелената политика на компанията, която включва постоянни грижи за озеленяването и обогатяването на растителните видове. Green Life Development & Resorts подхожда с грижа към опазването на околната среда – ценност, заложена още в името на компанията. Така клиентите и гостите получават една комфортна и красива среда за своята почивка. Green Life Development & Resorts предлага атрактивни ваканционни имоти както за семейна ваканция, така и за инвестиция, тъй като обещават гарантирани доходи от отдаването им под наем.Green Life Development & Resorts е символ на успешния растеж. В своята стратегия дружеството залага на дългосрочно планиране и гъвкавост. Компанията се радва на постоянен ръст дори в годините, когато туристическият пазар търпи сериозен спад. Това стабилно позициониране безспорно е резултат от високото качество на предлаганите услуги и удовлетворените гости и купувачи. Както и балансът между интересите на бизнеса, на купувача и опазването на природата. Green Life Development & Resorts подкрепя различни социални, културни и спортни инициативи. Генерален спонсор е на „Аполония” – празниците на изкуствата в Созопол. Участва и в много значими изложения, сред които „Болгарский дом”, „Салон недвижимости” в Москва, както и на туристически изложения в Лондон, Берлин, Москва и Истанбул.

Мисия и Визия

Green Life Development and Resorts предлага луксозни и функционални ваканционни и жилищни комплекси, разположени в първокласните български ски и морски курорти, които традиционно привличат голям туристически поток и представляват атрактивна и бързоликвидна инвестиция. Теренът, върху който изграждаме всяко едно ваканционно селище, се подбира след внимателно проучване на пазара в съответния сегмент, както и след оценка на инвестиционния потенциал.

Основни цели

Жилищата в нашите комплекси са адресирани към изискванията на клиенти от различни националности и с различни бюджети. При нас могат да намерят подходящ нов дом, както life style инвеститори, които искат едновременно да ползват жилище, но и да го отдават под наем, за да реализират печалба, така и портфейлните инвеститори, които търсят бърза възвръщаемост на сумите, вложени в закупения на зелено имот. Преди завършването на нашите обекти продаваме над 90% от апартаментите, като средно от стартирането на продажбите до завършването на обекта пазарната цена на жилищата в него се увеличава с около 15%. Всичко това в комбинация с нашата коректност и стремеж да удовлетворим изискванията на конкретния клиент ни прави надежден и авторитетен партньор за нашите клиенти и подизпълнители.

Бизнес етика и отговорно гражданско поведение

Green Life Property Development предлага строителен продукт и обслужване на клиентите на най-високо ниво, основната ни цел е да подкрепяме и налагаме бизнес етика. Идентичност на професионални, коректни и стабилни партньори, съблюдаващи висока отговорност и подкрепящи винаги своите клиенти. Съществено място в бизнесетиката на нашата компания заема опазването на красотата на българската природа. Отговорното поведение, което следваме, включва използването на модерна строителна техника, която намалява шума и пази чиста строителната площадка.

В хармония с природата

Всеки наш проект и инвестиция са вдъхновени от красотата на природата и богатството на естествената среда в България. Съблюдаването и уважението на природната цялост са ключови за всеки наш проект. Опазването на околната среда е много повече от цел. Това е дълг и ежедневно усилие. Това е крайъгълният камък на всяка положена основа и всеки построен обект.
Естетиката и използването на една сграда имат дълготрайно въздействие върху средата. В качеството си на инвеститор в областта на недвижимите имоти ние носим нашата отговорност за бъдещето и действаме, съобразявайки се с основния принцип на компанията – „Да създадем бъдещето в хармония с природата”.

Защото да бъдем последователни в действията си е много повече от характер и стил. Да бъдем последователни означава да бъдем себе си и да следваме онази идентичност, която ни е издигнала до лидер в строително-инвестиционния бизнес.